hrenfrdeit

Menu
Svecano otvorene prostorije starackog doma
Svečano otvaranje doma

Svecano otvorene prostorije starackog doma

Ustanova iz djelokruga socijalne zaštite u Ljubuškom (Starački dom), čija je gradnja počela prije nepune četiri godine, danas je svečano otvorena u prigradskom naselju Bučine.

 

''Ovaj impozantni objekt, čija je adaptacija započeta krajem 2011., po svojim građevinskim i tehničkim karakteristikama i opremi predstavlja jedan od najsuvremenijih objekata ove namjene u regiji. O tome najbolje svjedoče vrijednost izvedenih radova u iznosu od 4.666.321 KM te nabava medicinske opreme u iznosu od 290.000 KM'', kazao je Čuvalo.

Govoreći o značaju objekta za lokalnu zajednicu, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić izrazio je nadu kako će budući korisnici, sugrađani, ovdje naći novi dom i nove prijatelje te doživjeti novu mladost.

''S obzirom na vrijednost i lokalitet objekta, sretan sam što smo ovom objektu dali ovakvu humanu namjenu. Uvjeren sam kako će dio naših sugrađana iz bližeg i daljeg okruženja ovdje naći svoj dom, steći nove prijatelje te doživjeti novu mladost, a da će dio sugrađana radeći ovdje steći svoju egzistenciju'', ocijenio je načelnik Barbarić.

Facebook Twitter Google+ Pinterest